19 Aralık 2012 Çarşamba

Otantik Boyunluk / Her İşi Anormal Fuska

Dün dünle birlikte gitti cancağızım bugün yeni şeyler söylemek lazım... der Mevlana. Ben de öyle yapıp, ptt kargo sorununa takılmamaya karar verdim, nasılsa o iş çözülecek. Ama bugün de başka bir enteresan iş geldi başıma. 

2 gün önce bir internet sitesinde birkaç ürün sipariş etmeye kalkışıp, ödeme aşamasında işlemi yarım bırakıp, bilgisayarı kapatmıştım. Yani alış işlemini yapmamıştım, kredi kartı bilgilerimi girmemiştim, havale yapmamıştım ve aklımdan o ürünü şimdilik çıkarmıştım ama meğer nasipten çıkmamış. Bugün işyerime kargo geldi ve o ürünler içinde:) 

Faturanın üstündeki bilgilere göre iletişime geçtim firmayla. İrtibat kurduğum kişi de şaşırdı benim gibi. Gözden kaçtığını belirtti. EFT için bilgilerini aldım ama o kadar yoğundumki  "bugün olmazsa en geç yarın ödemeyi geçerim, çok yoğunum, aslında bankacıyım ama bu işlemi yapmaya  bugün fırsatım olmayabilir" dedim, adam güldü :) Terzi kendi söküğünü dikemezmiş ya, o hesap. Neyseki iş sıkışıklığında arkadaşlarımdan rica ettim, onlar çözdüler işi.

Velhasıl benim hiç bir işim nedense normal olmuyor :) Artık alıştım. 


Şimdi gel de bu kolyeye bağla lafı :))


Yok bağlanmıyor. Kopuk olarak devam ediyorum. Uzun süredir kafamda tasarladığım kolyeyi çalıştım sonunda. Herbir tek tane boncuk ve pulu elceğizimle işledim. ortaya bu çıktı. Ben çok sevdim .


Eşim aşiret hanımlarının kolyelerine benzetti, ben eski mısır kraliçelerinin boyunluklarına. Ya siz??


emeksensinde satışta

3 yorum:

  1. Yazınız okurken kocaman gülümsetti. Sorunlara takılıp kalmamak güzel şey. Keşke her zaman öyle olabilsek. Kolye oldukça albenili görünüyor. Ellerinize sağlık. :)

    YanıtlaSil
  2. çok güzel görünüyor.. o günkü havana göre mısır kraliçesi de olabilirsin aşiret üyesi de :)

    YanıtlaSil
  3. çok otantik ::D ve emek harcanmış

    YanıtlaSil