22 Nisan 2010 Perşembe

Aplike Çiçekli Bohça - Yoyolu Bohça


Geçen yıl bol bol yapıp bir kutuya koyduğum bu çiçekleri çeşitli projelerde kullanmak üzere zaman zaman ortaya çıkartıyorum. Çiçekleri koyduğum o kutu benim için define kutusu gibi birşey:)

Bu çalışma bir bohça. Vazo şekli vermeye çalıştığım pamuk saten parçayı, kenarlarını kıvırıp pikoladığım kumaşa aplikeledim. Üzerine de benim meşhur yoyo çiçeklerimi serpiştirdim. Gören hayran kalıyor.

İşte çalışmamdan birkaç detay:





23 yorum:

  1. sizin blogunuz gibi bir çok blog var şu an için içerikle ilgili yorum yapamayacağım ama güzel fotoğraf çekebilen birinin blogunu bulduğum için sevindim.yapılan işler ne kadar güzel olsa da fotoğraflar kötü olunca bakılmıyor bile. fotoğraflarınız devamını bekliyorum blogunuzu takip edeceğim..

    YanıtlaSil
  2. sümeyye öncelikle hoşgeldin. fotoğraflarımla ilgili güzel düşüncelerin için teşekkür ederim.
    hazırladığım güzel işlerin, okuyucularıma da güzel görünebilmesi için fotoğraflarımın da güzel olması gerektiği kanısındayım. o yüzden elimden geldiği kadar iyi çekimler yapıyorum, hatta iyi çekilmiş fotoyu yayınlayabilmek için bazen onlarca foto çekmem ve en iyisini tasbit etmem gerekiyor. bu da çok yorucu olabiliyor ama böyle güzel yorumlar aldım mı herşeye değiyor.

    YanıtlaSil
  3. thank you viviane. amor;)

    YanıtlaSil
  4. bende aynı düşüncedeyim iş ne kadar güzel olursa olsun kötü fotoğraf olunca hiç işe yaramıyor bazen bende bir çalışmamın defalarca resmini çekiyor ve en güzelini paylaşıyorum

    YanıtlaSil