31 Aralık 2010 Cuma

Kurdele Nakışı Lavanta Kesesi ve Yeni Yıl


Günlerdir çeşitli koşuşturmacanın içinde, bloğa ha yazdım ha yazacağım derken, yılın son günü bir post hazırlayabilmek nasip oldu bana.

Tarihe not düşebilmek babından, yaşadıklarımı küçük bir özet geçiyorum. Bir gece kayınpederim rahatsızlandı. Sonrasında acil, göğüs hastalıkları, kardiyoloji, göğüs filmi, kan tahlili, endeskopi, anjio çokgenlerinin içinde 15 gün süreyle dolandık durduk Tüm bu sürecin akabinde kayınpederimin nurtopu gibi bir stendi daha oldu. Şimdi ise maaşallah turp gibi. Yolda benden hızlı yürüyor :)

Çok şükür bu sıkıtılı süreç bitti. Ben de hobilere tekrar dönüş yaptım. Takriben bir aydır blog ana sayfasını işgal etmiş olan Ebru çalışmalarıma da tabiki. Ebruda hatibe geçtik. Çok güzel ve çok dikkat isteyen bir teknik. Artık gözle görünür, insanların da baktıklarında anlayabilecekleri çalışmalar yapıyoruz. Zira son çalışmamda kalpler vardı :)) Onu da birkaç güne kadar paylaşacağım inşaallah.


 Siz şimdilik kurdele nakışı ile hazırladığım, bu amaçsız keselerle idare edin :))

Hiç çizim yapmadan spontane bir şekilde çalıştım. Zaten kurdeleler de evdeki artık kurdelelerdi. Bu yüzden pek simetrik bir çalışma olmadı. Daha güzel çalışmalarda buluşabilmek ümidiyle esen kalın efenim :))

Bir de yeni yıl mesajı veriyoruz :

İnsan denen varlık, herşeyin en güzeline layık.
imza : fuska :))

tarihe geçecek bir laf ettim. hahayt. sanma şöyle böyle bir söz. kolaysa sen de söyle böyle bir söz :))


5 yorum:

  1. Kese çok hoş olmuş. Ellerine sağlık.

    Yeni yılınız kutlu olsun. :)

    Sevgi, sağlık ve mutluluk dolu nice güzel yıllara.

    YanıtlaSil
  2. nice güzel mutlu yıllar dilerim sevgiler

    YanıtlaSil
  3. hobivakti ve Hulela, güzel dilekleriniz için teşekkür ederim, bilmukabele.

    YanıtlaSil
  4. canım ya arada blogunda gezinip yazdıklarını keyifle okuyorum ve senden haberdar oluyorum. yeni yılın kutlu olsun. özlendiğini bilesin pek çalışkan arkadaşım :) görüşmek dileğiyle...Tuba TOPKARA

    YanıtlaSil
  5. tubacığım, güzel yorumun için teşekkür ederim. seni ariiiciğim :))

    YanıtlaSil