11 Haziran 2011 Cumartesi

Fuşya- Mürdüm Rengi Simli Kemer

Geçtiğimiz aylarda Blogspot'a getirilen erişim yasağı benden yazma dürtülerini alıp, uzak diyarlara götürdü. Hala daha adapte olmakta zorlanıyorum. O dönemle ilgili hiçbirşeyi tarihe not düşmek içimden gelmedi bu vakte kadar.

Artık gün bugündür,  kısacık da olsa yazıyorum :)


Aslında kışın olan biten pek bir şey yok. Resimlerden de anlayacağınız üzere bol bol keçe çalışmaları yaptım. Keyifliydi. 


Ama bahar-yaz ayları gelince, insanda feci halde dışarı çıkma dürtüleri uyanıyor. Ev basıyor. Biz de mayıs ayını çeşitli vesilelerle fırsata dönüştürüp 5 günlük bir tatil kaçamağı yaptık. Yaptık yapmasna da sonrasında İstanbul'a adapte olabilmek, tatil modundan çıkabilmek zor oldu.  Zira insan hep laylaylom gezmek istiyor, iş güç hak getire :)

Haziranın gelmesi, havaların birden ısınması, ebru kursumun son bulması beni neye yönlendirdi bilin bakalım : Yeni bir kursa :) 

Kurs bugün başlıyor içimde fena halde hoplayıp zıplayan bir sevinç var. Zıplayan sevinci, kelebek ve kurbağa stili ile birleştirip sağlam bir yüzücü olabilmeyi hayal ediyorum :) 

Evet, anlaşılacağı gibi yüzme kursuna başlıyorum. Denizde beni ancak 10-15 metreye kadar taşıyabilen yüzme çabalarıma yeni bir stil getirmek, nefes almadan su altında balık gibi yüzmek istiyorum. Bu yaz bu isteğim olacak inşaallah.

Ağzımın fermuarı açılınca da kolay kolay kapanmıyor. Neyse gelelim yeni paylaşımıma. Kemer simli ve siyah renktedir. Çok asildir. Tükan vitrininde alıcısını beklemektedir.


Herkese iyi haftasonları. 

2 yorum:

  1. vay be,seni bugüne kadar nasıl olmuş da görmemişim ben:)kemerlerine,çiçeklerine bayıldımmm!blogunu da hemen takip ettiklerime ekliyorum.bana bıraktığın yorumu da gördüm ama nedense cevap yazmayı beceremedim.sürekli takipçin olacağım.sen de boş durma bak,yaz falan dinlemeden yenilikler üret bol bol.kemer olayına bir ara ben de yeltenmiştim ama ben etamin üzerine işleyerek yapıyordum ki acaip uzun sürüyor.vaz geçtim sonunda.seninkilerse çok başarılı gerçekten.sevgilerimle.atölyemiskin.

    YanıtlaSil
  2. atölyemiskin, güzel düşüncelerin ve yorumun için teşekkür ederim. ben de senin bloğunu sık sık inceliyorum. çok başarılı çalışmaların var. paylaşımlarımız hep devam etsin.

    YanıtlaSil