14 Haziran 2011 Salı

Soft Çiçekli Elastik Kemer - Bir Fukara Zombinin Uykusuzluk İsyanı

Siz hiç beyninizin her noktasında ayrı bir tasarım dolandığı için, gecenin 02:50 sinde yataktan kalkıp, elişi malzemelerinizin yanında kendinizi buldunuz mu? Benim başıma son zamanlarda çok sık geliyor. Ve hatta artık rahatsız edici bir hal almaya başlamadı da değil. 

Zira geceleri yeni şeyler üretmekle geçiren bendeniz sabahları uyanamıyor, bütün günü de bulduğum ilk yatay satıhta uzanarak geçiriyor, zaten normalde pörtlek olan gözlerimin yeni aldığı ekstra pörtlek halini aynada görünce ise kendime acımadan edemiyorum. (Şu cümlenin güzelliğine bakar mısınız, 2.5 satır, cümlenin sonuna geldiğiinizde cümlenin başında ne okuduğunuza dair ufacık bir fikriniz bile olmuyor. Ya da uyku sersemi ben öyle hissediyorum)

Neden geceler bu kadar üretmeye müsait zaman dilimleridir ki? Cümlelerim de bile acayip bir üretkenlik hissediyorum şu an. Uzun, devrik ve şiirsel :)) Kendimi divan edebiyatı yazarları gibi hissediyorum :)) Bu gece benim hissiyatım da bir ayar kayması var ama hakkımızda hayırlısı :)) Şu an nirvanaya ulaşamadıysam, daha da ulaşamam, a dostlar :))


Neyse konuyu dağıtmadan ilerleyelim. Beynimde dönüp duran projeler için kolları sıvayacağım az sonra. Ortaya çıkan çalışmalardan da sizleri haberdar edeceğim. Ama siz şimdilik kış gecelerinde gelen ilham sonucu ortaya çıkan kemerleri inceleyedurun. (biri çıkıp da yetti gayrı, artık kemer memer görmek istemiyoruz diyene kadar kemer yayınlamaya devam edeceğim, bilginize :))


Ay ben buna bayıldım, illa da benim olsun diyorsanız, buyrun tükkana :))


Pazartesiyi salıya bağlayan bu güzide gecede, uyku tutmadığı için zombi gibi ayağa dikilen bendeniz herkese iyi geceler diler. 

6 yorum:

  1. Aslında geceler bu tür işler yapmak için en müsait zamanlardır. Sessiz, sakin bir ortamda üretkenlik artar. :)
    Çiçekler ve renk uyumları harika olmuş, ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  2. çok şirin çiçekler ellerine emeğine sağlık bazı bloglara yorum bırakamıyorum herhalde blogger de sorun var size sabah gönderemedim ama

    YanıtlaSil
  3. hobivakti, haklısın sessizlikte üretkenlik artıyor da, ertesi gün yataktan kazıyorum kendimi :))

    gönül, teşekkür ederim. yorumla alakalı sorun yaşadığını söyleyen bir tek sen oldun. zannediyorum anlık bir durum.

    YanıtlaSil
  4. Çok tatlısınız:))) O kadar iyi anlıyorum ki sizi.. şu anda elimde devam etmekte olan ben diyeyim yirmi,afa siz deyin otuz, bir o kadar da kafamın içinde dolanan elişi var. Uyku muyku hakgetire:))
    Elimizdekiler neyse bir şekilde biter de, kafamızdaki (her gün çoğaldıklarından) elişlerini bitirmeye ömrümüz yetecek mi acaba?:)))
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. elişi defteri yorumun için teşekkür ederim, benim yaşadıklarımı yaşayanları gördükçe aslında normalmişim diyorum :))

    YanıtlaSil
  6. malesefki gece yataktan kalkamıyorum eşim kızıyor ama saatlerce aklıma gelen fikri kovalayıp uyuyabilmek için cebelleştiğim çok gece oldu. ben kafayı sıyırdığımı düşünmeye başlamıştım neyseki herkes böyleymiş :D bu arada çiçeklerin çok güzel ama en çok yapraklarına bayıldım

    YanıtlaSil