5 Şubat 2012 Pazar

Son Haberler...


Uzuuun bir aradan sonra herkese merhaba. Öncelikle destekleriniz için çok teşekkür ederim. 

Son yayınladığım posttan 5 gün sonra 5 aydır beklediğim haber geldi. Ve dualarınız sayesinde yıldırım hızıyla işe başladım. Çok şükür sonunda istediğim oldu. Bankacı oldum:)) Ağzım kulaklarımda :))

O  kadar apar topar işbaşı yaptım ki, neye uğradığımı şaşırdım. İş teklifiyle ilgili telefon geldi, aynı gün evraklarımı toparladım, ertesi gün işbaşı yaptım. Halbuki işe başlamadan yaprak sarma sarıp, börekler hazırlayıp buzluğa kaldıracaktım. Akşamları geldiğimde evimde hazır yemeklerim olacaktı. Evimi dip köşe temizleyip, bahar temizliğini erkende bitirecektim. Maalesef hiçbirini yapamadım. 

Hem işe yetişmek hem eve yetişmek oldukça meşakkatli bir iş. Uzun zamandır da evde oturmaya alışınca, çalışma hayatına adapte olmak biraz zor oldu. Ama şükürler olsun, alışma sürecini atlattım. Artık yaşantımız rutine oturdu. 

Ama demeden geçemeyeceğim, evine, işine, eşine, çocuğuna, bloğuna, hobisine yetişebilen; 10 parmağında 10 marifet şahsiyetleri çok tebrik ediyorum. Zira ben ilk ayda çuvalladım :) Bundan sonrası inşaallah böyle sürmez. Bloğu güncelleyemediğim bu süreçte aklım hep buralardaydı. Ama elimden geldiğince sizleri takip ettim. Bundan sonra da aranızda olmaya devam edeceğim inşaallah. Paylaşmaya devam hanımlar.Sevgiler, saygılar...

4 yorum:

  1. Hoş geldin Fuska,yeni işin hayırlı olsun.Kolaylıklar diliyorum.Allah'a emanet ol.

    YanıtlaSil
  2. çok şık bir çalışma ellerinize sağlık ayrıca yeni işiniz hayırlı olsun allah kolaylık versin bende 20 yıldır kamuda çalışıyorum zamanla her işe yeter hale geliyorsunuz sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Evet gerçekten çalışan kadın olmak çok zor, açıkçası benim gücüm yetmedi ikisini bir arada yürütmeye, mecburen evden taviz verdim. O da farklı sonuçlar doğurdu. Paran varsa zamanın yok, zamanın varsa paran yok.
    Allah kolaylık versin canım, sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Merhaba.Blogunuzu gezdim çok güzel çalışmalarınız var tebrik ederim.Emeğinize sağlık.İşinizde hayırlı olsun.Bende 3 ay önce bankacıydım.Hem zor hemde güzel bir meslek.İşinizde başarılar dilerim.Benimde blogumu gezmek isterseniz beklerim.
    http://yildizimsensin34.blogspot.com/

    YanıtlaSil