10 Eylül 2012 Pazartesi

dün dünle birlikte gitti cancağızım, bugün yeni şeyler söylemek lazım...

Aylardır bilgisayar başına oturup, siteye tek bir harf yazamadan kalkıyordum bilgisayar başından. Ne yazsam, cümleye nereden başlasam diye düşünürken, sıkılıp vazgeçiyordum yazmaktan. 4 ay üzerine bugün şeytanın bacağını kırıyorum, hadi hayırlısı...

Öyle bir giriş yaptım ki, ne yazacağım diye ben bile merak ediyorum şu an:))

Aslında yaşanan bir sürü ama bloğa yazmaya değecek çok az şey oldu, yaz boyunca. İçlerinden unutmak istemediğim bazı anları not edeceğim. Bugünkü postun amacı bu.

İlk görüntüler Emirgan'dan. Biz her sene baharda bir Emirgan turu yapıp, kuğuları seyredip, sincapları kovalamazsak olmaz:)) 


Ramazanın yaza gelmesiyle dilimiz bir karış dışarıda oruç tuttuk, Rabbim kabul etsin. Sıcakların etkisiyle değişik bir aktivite yapmaya enerji  bulamadık açıkçası. Ama Ramazan bayramında hiç aklıma gelmeyecek bir şey yaptık. Alanya'ya tatile gittik. 3 günlük yorucu ama çok keyifli bir tatil yaptık.

Kaldığımız oteldeki şu havuzda gözüm kaldı. Biz terastaki bayanlar havuzuna gidiğimiz için, bu havuzun keyfini çıkarmak beylere kaldı.


Patlayana kadar yemek yedik.Restoran katındaki insan-cavanar karışımı kabak çok hoştu.


Sizin için tabağımdakilerin fotoğrafını çektiğimi sanıyorsanız, yanılıyorsunuz. O harf önemli...


Otelin karşısında böyle bir manzara vardı. Ömrüm boyunca böyle bir evde oturma ihtimalim olmadığı halde, gelecekte oturmaya karar verdiğim ev bu. Ne büyük bir çelişkinin içindeyim Ya Rabbim!


Yolda izde fotoğraf çekeyim dedim, yer gök Toroslardı sanki. Bi güzel poz yok fotoğraf makinemde. Ama bulutlar öyle bir poz verdi ki, ben çok şaşırdım.


Sizce de Türkiye haritasına benzemiyor mu?

Aslında başka fotoğraflarımda vardı ama bilgisayarı talan ettim, bulamıyorum. Gerçi çok da değişik birşey yok. Koca yaz adam gibi yaptığım faaliyet bunlar var. Gerisi iş güç ve her gün binmekten bana böğ gelen metrobüs yolculukları.

Bu post gelecek güzel postların yeni bir başlangıcı olur inşaallah. Yoksa ben blog yenilemedikçe derdi beni öldürecek.

1 yorum:

  1. meryem örün sönmez11 Eylül 2012 00:42

    burda ben bunu beğendim veya okudum butonu yokmidur:)

    YanıtlaSil