22 Ekim 2010 Cuma

Teneke Nakışı :))


Oldu evet sonunda bu da oldu. Ben evde oturmaktan kafayı sıyırmanın eşiğine gelince, teneke işlemeye de başladım. Allah sonumu hayır etsin. Şahsen ben iyi görmüyorum:))

Birkaç hafta evvel internette gezinirken, adını hatırlayamadığım yabancı bir sitede görmüştüm bunlardan. Takı tasarım malzemelerim annemde olduğu için, yapamamıştım. Salı günü anneme gidipte, bir yığın hobi malzememle eve dönünce, oturdum bunlardan yaptım. Ha bu arada bunlar nedir, ismi var mıdır bilmiyorum. Ben adını teneke nakışı koydum, onlara öyle hitap ediyorum, bu böyle biline :))


Yapılışı çok basit. Bildiğimiz delikli yüzük kasnağına nakış ipleriyle çeşitli şekiller işliyoruz. Hepsi bu. Ondan sonra da istediğiniz yerde değerlendirin.Ben şimdilik size fikir vermesi açısından bir yoyonun ve hazırladığım keçe çiçeğin ortasına yerleştirip, resimledim. Çiçek göbeği olarak çok hoş oldu. Tabi tek olarak da bir kazak yakasını hareketlendirebilirler. Tercih sizin. Bakalım ben ne yaparım.


11 yorum:

  1. Ne güzel düşünmüşsünüz ve ne kadar güzel olmuş.

    Çiçeğin ortasına çok yakışmış bence.

    Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Evet. Benim de yapılacaklar listemde çok sevdim bu yüzük tepeliğine yapılan işlemeyi. Senimkiler de çok güzel olmuş.Eline sağlık.

    YanıtlaSil
  3. Çok hoş bir çalışma olmuş. Otantik tarzda biryerlerde düşündüm, hayal ettim. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  4. DÜĞME OLARAK BİLE KULLANILIR ŞAHANE OLMUŞLAR

    YanıtlaSil
  5. Çok iyi fikir, ellerinize sağlık..çiceklerde çok güzel durmuş, başka şeylerde de kullanılabilir...

    YanıtlaSil
  6. arkadaşlar yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim. Sizlerde fikir vermişsiniz. Güzel fikirler için de ayrıca teşekkür...

    YanıtlaSil
  7. sağol tiryaki, internette sağolsun ;)

    YanıtlaSil
  8. süper br fikirrr.elinize sağlıkk

    YanıtlaSil
  9. bayıldım şu teneke nakışına :)
    http://neslihanmetin.blogspot.com

    YanıtlaSil
  10. elinize sağlık çok hoş :)

    YanıtlaSil