14 Ağustos 2011 Pazar

Muhayyel Ebru


Bugün bir süredir beklediğim, güzel bir haber aldım. Mutluyum, umutluyum. Rabbim şu güzel günlerde hepimizin dualarını kabul etsin, bizleri de şükredenlerden etsin.

Ebru kursunun son dönemlerinde yapmıştım bu çalışmayı. Tam bir amatörlük eseri, çıraklık eseri demeye bile utanırım :) Ama hayalime, muhayyel ebru eşlik etsin istedim.

7 yorum:

  1. Çok güzel bir çalışma olmuş , çok kibar...
    Hayırlı haberi merak ettim doğrusu :)))

    YanıtlaSil
  2. Öncelikle amin diyorum güzel duanıza ...
    Siz'in amatörlük eserim dediğiniz çalışmayı Ben çok beğendim,laleli çalışmanızda çok güzel ama maviye olan tutkumdan olsa gerek en çok bunu sevdim...

    YanıtlaSil
  3. teşekkür ederim gü<el yorumlarınız için, güzel haberin sonuçlanabilmesi için ben de beklemedeyim.

    YanıtlaSil
  4. Merhaba,ziyaretiniz ve yorumunuz için çok teşekkürler.Blogunuzu gezdim hoş bir blog yaratmışsınız.Ellerinize emeklerinize sağlık.
    selamlar

    YanıtlaSil
  5. hamarat abla, hoşgeldiniz. beğeniniz için teşekkkür ederim. tekrar beklerim :))

    YanıtlaSil
  6. Sevgili fuska diğer ebruların gibi buda harika olmuş renkler muhteşem eline sağlık,senin verdiğin izinle ebrularından bir kaçını tablolarımda kullanmaya karar verdim bloğumda resmin altına mutlaka senin ismini yazacağım ,bu boyadığım tabloları boyayıp satmak istiyorum buna da izin verir misin acaba?Bu son ebruna bayıldım bu ebrunuda kullanmama izin istesem kabalık ve yüzsüzlük yapmış olurmuyum ?

    YanıtlaSil
  7. pembe lila, izin aldığın için teşekkür ederim, çok naziksin. çalışmalarını merakla bekliyorum.

    YanıtlaSil