3 Haziran 2010 Perşembe

Ahşap Boyama Tepsi

İsrailin nasıl insanlıktan çıkmış bir devlet olduğunu belgeleyen olay çok taze. Daha vatandaşlarımız salıverilmedi. Esir muamelesi görmeye devam ediyorlar, dünyaya suçlu gibi lanse edilmeye  de... İsrailin bilgi karartması da hala devam ediyor. Ölenlerin, yaralananların kimlikleri tam olarak net değil. Bütün bu belirsizlikler içerisinde, hakarete ve haksızlığa uğrayan bizlerin ne yapması gerektiği çok açık.

O uzun marka listelerini yayınlamayacağım. Zaten her yerde mevcut. Ama ülkelerin en önemli sikahlarının ekonomi olduğuna vurgu yapmakta fayda görüyorum. Lütfen bilinçli davranalım. Yaşananları unutmayalım. Haklı tepkimizi en kolay yapabileceğimiz yöntemle gösterelim. Bir de dua edelim, vefat edenler için, vefat edenlerin yakınlarına sebredebilmeleri için, hayatta kalanların travmayı kolay atlatabilmeleri  için....

Bu acı konuların etkisini bir miktar hafifletebilmek için, sizleri hobi çalışmalarımı incelemeye davet ediyorum. 


Geçtiğimiz yaz, amcamrın kızı Zeynep ve benim düğün hazırlıklarımız aynı döeneme gelmişti. Amcamın evinde hummalı bir şekilde sanatsal çalışmalar yapmıştık. Bir kaç günde bir sürü ürün çıkmıştı ortaya. Bu tepsi de o çalışmalardan biri. Zeynep Ekim ayında dünya evine girdi. Ben bu yaza kaldım.Geniş geniş hazırlanmaya devam ediyorum şuaralar :)

Peçete dekupajı uyguladığım bu tepsiyi gören herkes çok beğendi. Zemini krem rengi boyadım. Peçeteden kestiğim parçaları yapıştırdım, kenarları da bakır rengine boyadım ve vernikledim. Bitti :))

Detay resimlerin gayet anlaşılır olduğu kanısındayım. Buyrun burdan bakın :))





3 yorum:

  1. israili lanetliyoruz
    tepsin harika olmuş ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  2. hepsinin elleri kırılsın inşallah lanet olsun canavar hepsi...
    ellerine sağlık güzel olmuş..

    YanıtlaSil
  3. hulela, sevim aynı duyguları paylaşıyorum.

    YanıtlaSil