14 Haziran 2010 Pazartesi

Bir Haftanın Özeti ve Kına Partim :))


Dikkat bu bir haftanın özetidir ve uzuuuuuun bir posttur. Sabrınız için şimdiden teşekkürler :))

Çarşamba gününden beri gerçek yaşamdan kopamadığım için sanal aleme pek uğrayamaz oldum. Bu yüzden sitem terkedilmiş gibi duruyor günlerdir. Bir yandan hastalıktan başımı kaldıramıyorum ama bir yandan da gezmekten geri kalamıyorum. Elimde değil :))

Perşembe günü amcama gittim, ordan Gebze'ye geçtim, kuzenim Emine ve kuzenimin kuzeni Fatmagül'le birrlikte, Osman Hamdi bey müzesini gezdik. Aşağıda dışarıdan görünüşünü görüyorsunuz.


Bu da Osman Hamdi Bey. Kendisi malumunuz meşhur "Kaplumbağa Terbiyecisi" isimli tablonun ressamı.


Bu da meşhur "Kaplumbağa Terbiyecisi". O el de benim elim :)) o henüz meşhur değil ama meşhur olma yolunda hızla ilerliyor :))


Oralardan bir sürü ganimet fotoğrafıyla geri geldim. Onları sizlerle sırayla paylaşacağım. Ama Osman Hamdi Beyin tablolarından birini bugün paylaşmazsam olmazdı. Paylaştım rahatladım :))

Bu da kuzenim Zeynep Hanımın tablosu. O da Osman Hamdi Bey kadar profesyonel. Zeynep Hanımdan tablosunu yayınlamak için izin almadım ama kızmayacağını umut ediyorum.


Ganimet fotolarımın bir kısmını Zeynep'in yağlı boya tabloları oluşturuyor. Zaman içinde tabloların devamını sizlerle paylaşacağım.  

Amcamlarda fırsatını bulunca bahçelere yayıldık. En sevdiğim şey, dalından kopararak meyve yemektir. Amcamlarda bu fırsat elime geçmişti ama maalesef çok hastaydım. Dut ve kiraz ağaçları bana baktı, ben onlara. Bir süre ağaçlara dadandıysam da, rahatsızlığım beni bırakmadı. Tadını çıkaramadım. Çok üzgünüm:(

Amcamlardan eve bir dönüşüm vardı ki... Yollarda perişan oldum. Bir daha hasta hasta bir yere gitmem herhalde...

Gelelim pazar gününe... Pazar günü de lise arkadaşlarım evime geldiler. Kalabalık katılımla çok hoş bir toplantı oldu.  Çeşitli nedenlerle toplantıya katılamayan arkadaşlarımı merakta bırakabilmek için, günün detaylarını anlatmayacağım, ısrar etmeyin:))  Belirtmeden geçemeyeceğim, evimi şereflendiren sevgili arkadaşlarıma burdan teşekkürü bir borç bilirim efenim :))

Misafirlerim için hazırladığım ikramları fotoğraflamak aklıma gelmedi. Ama akşamdan hazırladığım küçük paketleri sizler için fotoğrafladım.


Arkadaşlarım bir ay sonra olacak kına geceme gelemeyecekleri için, bugün küçük bir kına partisi gibiydi. Bu yüzden onlara hazırladığım pakette, kına kesesi, çerez kesesi ve bugünün anısını yaşatacak küçük dekoratif bir kutu vardı.

Bunun uzun bir post olduğunu söylemiştim :))

7 yorum:

  1. fuskacım resime bayıldım şahane olmuş ilgi alanım biliyorsun ;)diğerlerinide sabırsızlıkla bekliyorum...öptüm tatlım..bu arada sana bol şans diliyorum ALLAH kolaylıklar versin..

    YanıtlaSil
  2. en heyecanlı en keyifli süreç, şimdiden kolay gelsin

    YanıtlaSil
  3. postunu okumak keyifliydi
    kendine iyi bak canım sevgiler

    YanıtlaSil
  4. sevim, seni çok bekletmemeye çalışacağım. ama malum yoğunluğum var. bekarsan darısı başına diyorum :)

    Burcu, teşekkür ederim, inşaallah bu süreç keyifli geçer :)

    Hulela, bıktırmadığıma sevindim. sevgiler

    YanıtlaSil
  5. kolay gelsiiin tatlım yogun ama keyifli zamanlar seni beklio. en tatlı telaşlar bunlar olmalı. allah herkese nasip etsin inş.

    YanıtlaSil
  6. Canım keyiifle okudum yazını. Sana da çok geçmiş olsun :) sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. Kbr-Bhdr, teşekkür ederim, evet tatlı telaşlar ama ne yazıkki insan içindeyken sadece telaş kısmını görüyor galiba :)) Allah isteyen herkese nasiip etsin.

    Bucanni, blogcu alemi topyekün nazarlandı galiba :)) bilmukabele...

    YanıtlaSil