30 Ekim 2010 Cumartesi

Keçe Çiçeklerle Çanta Süslemece :))

Bu aralar fena halde maymun iştahlılık krizim tutmuş durumda. Keçelerimin renk renk olması beni benden aldı  zaar :)) Keçeden bir sürü çiçekler kesip hazırladım ama daha nerede kullanılacakları belli değil. Mantarlarım daha son rutüşları için bekliyorlar. Bir yandan da kış geldi, örgü örmeyi canım çekiyor :))  Hatta başladım bile o da yarım beni bekliyor :)) 
Karmaşık duygular içindeyim elişlerime karşı. Bunların dışında veremli gibi ciğerlerime yapışmış kalmış öksürükle cebelleşiyorum ki, onu hiç sormayın :((

Bütün bu hengamenin içinden sıyrılıp, bitişe ulaşmış bir çalışmamı sizlere sunuyorum. Kendi çapında bir geri dönüşüm hikayesi :)) Böyle bir çantaydı ve kullanırken o yazıya gıcık oluyordum.




Şimdi böyle bir çanta...

Bir turkuaz sever olarak sonuçtan çok memnun kaldım. Artık gönül rahatlığıyla laptopumun çantası olarak kullanacağım bunu. 
(Farkındayım fotoğraf berbat görünüyor. Ama muşamba türü bir çanta olduğu için parladı. Profesyonel bir fotoğrafçı olmadığım için, benim nezdimde bunun çözümü yok. Adım  Hıdır, elimden gelen budur :)))

6 yorum:

  1. merhabalar..çanta süper görünüyor..çiçekler düğmemi acaba çok sevimli görünüyorlarda..bu arada öksürük için keçiboynuzu pekmezi öneririm her sabah 1 yemek kaşığı çok iyi geliyor..ayrıyeten bu maymuniştahlılık konusunda yanlız olmayışımda beni ayrıca sevindirdi..

    YanıtlaSil
  2. permaren, öncelikle hoşgeldin bloğuma. çiçekleri keçeden hazırladım. ortadaki ve sağdakinin göbeğinde düğme var. keçiboynuzu pekmezi tavsiyen için çok teşekkür ederim. deneyeceğim. sevgiler

    YanıtlaSil
  3. merhabalar bende kuyumcudan aldığım küçük cüzdanların reklamlarına uyguluyorum süper oluyoo:)))tebrikler fikir ve uygulama güzel benim bloğumada beklerim sevgiler

    YanıtlaSil
  4. moda-kesh teşekkür ederim yorumun için. siteni gezmeye geliyorum :))

    YanıtlaSil
  5. merhaba,çanta çok şeker olmuş eline sağlık,mavinin her tonunu çok severim,siyah çantanın üstünde de çok hoş olmuş.iyi günlerde kullanmanı dilerim.blogunuzu çok beğendim hemen izlemeye alıyorum.keçe işlerinden pek anlamam ama örgü örmeye bayılıyorum.ördüklerimi paylaştığım bloguma ziyaretinizi beklerim..


    filizinevi.blogspot.com

    görüşmek üzere,sevgiler

    YanıtlaSil
  6. filiz ziyaretin ve yorumun için çok teşekkürr ederim. sitende gezintiye çıktım bile.

    YanıtlaSil